September 27

Er du fornøyd med livet ditt?

0  comments

Kan du huske når du sist gjorde noe for aller første gang? Sist du gjorde noe du kanskje ikke hadde trodd du skulle klare? Når forandret du noe i livet ditt sist? Er det lenge siden du har følt forandring “på kroppen”? Når så du på livet ditt, og da mener jeg VIRKELIG så på livet ditt? Lever du slik du skulle ønske du gjorde? Lever du etter dine sanne verdier?
Alle disse spørsmålene og en rimelig lang liste til, har jeg spurt meg selv den siste tiden, og MAN fikk jeg meg et realt ‘slag’ i trynet. Ikke alle svarene jeg fant var som jeg trodde på forhånd, og heller ikke alle like hyggelige og enkle å face.
Et utsagn jeg ble fortalt for noen uker siden har virkelig fått meg til å tenke.

‘Det som er meg bevisst kan jeg gjøre noe med, det som er meg ubevisst kan gjøre noe med meg.’

20150927_180510
Jeg har bestemt meg for at jeg skal omfavne den forandringen jeg velger i mitt liv, og den forandringen som måtte finne meg på min reise videre gjennom livet. Vis man setter seg som et mål å alltid være åpen og klar for forandring, så sier man aldri nei til utvikling.
Jeg sier absolutt ja til å utvikle meg, bli bedre, ta ny form, se andre sider av meg selv, og kanskje til og med se verden på en ny måte.
Jeg er forberedt og åpen for å kaste meg ut i det, og rett og slett få kjenne ordentlig hvordan det er å leve, fullt ut!!
Du var her, ved mitt (kanskje største) veiskille i livet. Håper mangen av dere vil følge med, og kanskje til og med påvirke reisen min. Hold deg fast, it’s gonna be a (fun, but) bumpy ride.
20150927_180757
Jeg har tenkt å hoppe, tørr du?


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend