September 23

I’m finding my voice.

0  comments

20150923_015934
Nå har jeg vært stille lenge nok. Med passert 31 år på denne jorden er det på tide at jeg finner min stemme, og det har jeg tenkt å gjøre her. Med en bakgrunn hvor jeg både er blitt fortalt at min mening ikke teller, og at ingen er interesert i hva jeg har å si, er det på høy tid å snu trenden. Her får du lese om ting som er en del av meg og min hverdag, seriøse temaer jeg brenner for,og som står mitt hjerte nært, og ikke minst min deffinisjon på beauty.


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend