October 3

Expanding my blonde brain.

0  comments

Hello student life.
Jeg har valgt å bli student igjen, og nei før du tenker det (for de av dere som er kunder hos meg) jeg slutter ikke som frisør. Jeg går riktig nok litt ned i stilling for å få tid til studiet, men ellers er det ingen grunn til panikk, du mister ikke favoritt frisøren din.
20151003_022229
Om vel 10 dager tar jeg altså fatt på noe helt nytt. Jeg skal for første gang i mitt liv prøve nettstudie, noe som jeg nok ikke hadde hatt disiplin til tidligere i livet, men tror jeg er så pass oppegående i min voksen alder at nå passer nok dette supert. Jeg får full frihet til å tilrettelegge studiet slik det passer meg, en utrolig befrielse.
Jeg har tenkt hardt og lenge før jeg fant noe som trigget meg. Er jo ikke alt mellom himmel og jord man kan velge som nettstudie, og valget falt tilslutt på webmarkedsføring hos Noroff.
Internett, markedføring og sosiale medier hvor vi fronter endten oss selv, en sak eller en bedrift kommer nok ikke til å forsvinne med det første, og føler at dette er noe jeg kan bruke uansett hva som skjer i fremtiden.
Jeg ser veldig frem til et år med mange nye erfaringer, ny lærdom, og en helt ny hverdag.
20151003_030317
( Bilde tatt Noroff.no)


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend