October 20

Hvordan si farvel til sin bestevenn.

0  comments

Kjære Roya.

Det knuser hjertet mitt å tenke på deg, og måtte skrive dette til deg. Føles så utrolig uvirkelig at vi måtte oppleve den torsdagen i forige uke, en dag jeg aldri kommer til å glemme, og en dag som skulle vise seg å være den siste vi fikk sammen.

12107826_10205695021042236_1929385693769369458_n

Jeg har lyst takke deg Roya.Takke deg for at akkurat du ble min første hund. At du har beriket meg og veldig mange andre rundt deg med så mye glede og morsome påfunn. At du har følgt meg gjennom tykt og tynt i så mange år, og stått ved min side og tørket tårer gjennom tunge tider. At du har varmet meg under dynen når det har vært kaldt, og passet på meg da vi to alene flyttet til østlandet sammen. At du har vært tålmodig meg meg når jeg har vært syk og ikke orket å gå lange turer. At du har fått meg ut av sofaen uansett hvor lite jeg har hatt lyst. At du har holdt meg med selvskap når jeg har vært ensom. At du har vært en bestevenng, gitt meg ubetinget kjærlighet hver eneste dag av livet ditt262032_10150207001871510_8203688_n Jeg har visst at den dagen ville komme en gang der jeg måtte si farvel til deg, og når den dagen måtte komme må jeg si at jeg syns vi fikk et verdig farvel. Vi fikk 2 og en halv time til å bare være sammen, etter at vi fikk den hjerteknusende beskjeden. Jeg vet du var dårlig, og håper virkelig at du ikke hadde det for vondt de siste timene. Du skal vite at jeg satt så utrolig stor pris på det, at jeg fikk ligge der med deg og bare kose og stryke på deg, og bare være sammen med deg.1469835_10151749284066510_1536599470_n Jeg trodde aldri at jeg skulle være sterk nok til å takle å miste deg, og hvertfall ikke sterk nok til å holde deg i armene mine til du trakk pusten for siste gang, men det gjorde jeg. Mamma var med deg hele veien, og sørget for at du døde med mennesker rundt deg som elsker deg.

Skal hilse deg fra Fritzen, bestemor, onkel Kenneth og tante Elise, de skulle så gjerne ha gitt deg en kos før du dro, men de kommer aldri til å glemme deg, og det gjør aldri jeg heller vennen min. Jeg vil alltid elske deg, huske deg og savne deg, og takk for at jeg fikk være din eier og din mor.

Høyt savnet, alltid elsket. <3 Roya <3


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend