November 19

Jeg trenger din hjelp!!

0  comments

Det er en trist tid vi lever i. Jeg personlig skjønner ikke hva som har skjedd med verden, hvor gikk det galt? Vi mennesker som er så intelligente, vi er velutviklet de fleste steder i verden, vi har fått evner utdelt til å kommunisere, lytte og forstå, og likevel finnes der mennesker som ønsker andre så vondt, og som ikke eier respekt for andres rett til å leve. Trodde vi var kommet litt lenger. Verden har virkelig tatt en skummel vending, og hva gjør vi nå? Skal vi gå rundt å være redd? Redd for oss selv, familien vår og våre barn. Skal innrømme at jeg selv har tenkt tanken å ikke bringe barn til denne verden i frykt for hvordan denne utviklingen skal ende. Når der skjer ting som gjør at jeg mister troen på mennesker, så kan jeg ikke stoppe de tankene og den frykten.

20151119_011648

Når vi nå er i denne situasjonen er det viktigere enn noen gang at vi står sammen. Vi må stå sammen for en bedre fremtid, en tryggere verden, og vise at der finnes håp. Vi må spre glede og vise at der fremdeles finnes godhet og omsorg, vi må bygge hverandre opp og slå ring om hverandre. Ikke la frykt, krig og ondskap spre seg. Dette er vondt å ta inn over seg.

Jeg har fremdeles håp. Hjelp meg å spre gode budskap og lys opp verden. Vær snill med ALLE mennesker du møter på din vei, med et smil og med en god gjerning av gangen kan vi gjøre verden til et bedre sted. Lenge leve fred, ro og kjærlighet.

20151119_011713


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend