November 4

Snapchat, I do not agree!

0  comments

Jeg har for første gang i mitt liv lest en HEL brukervilkår og privacy policy, du vet den boksen vi alle må trykke agree på for å bruke et gitt program eller en app,  men ingen leser. Jepp jeg leste hele, og den var mile lang. Med alt media hysteri angående snapchat sin nye policy, og at jeg nå selv skulle oppdaterte min egen snap, måtte jeg se ‘what the fuss was all about’.

Jeg er helt inneforstått med at slik vi lever nå, i en digital verden så blir vi ‘monitorert’. Bedrifter og selskaper bruker online analyse for å se bla hva vi liker, hva vi bruker og ikke bruker, hvilke medier vi er på, hvor vi er og hva vi klikker på online osv. Dette er jo noe som ofte blir gjort for å bedre bedriftenes tilbud til oss, slik at vi blir mer tilfreds, Men….  

20151104_003658

Når en bedrift som snapchat som i utgangspunktet har gått ut med en app hvor de lover at det vi sender til hverandre blir slettet, plutselig snur på flisa og kommer ut med en policy hvor de kaster rundt fine ord som ” your privacy matters to us” og “we respect the right of others”, mens de samtidig sier at de kan lagre hva de vil og gjøre hva faen (unnskyld språket) de vil med det, så blir jeg rett og slett forbanna. De sier til og med at de kan la andre samarbeidspartnere få informasjon fra appen deres, SAY WHAT? At de svarer tv2 (og andre som har skrevet om denne saken) med at alt er like privat som før og at de måtte lage den nye policyen for å kunne dele innhold på sin egen platform, sorry den kjøper jeg ikke. De kan nå gjøre hva de vil med bilder, informasjon og videoer du deler, og hvilken garanti har vi at de ikke gjør det så lenge vi aksepterer, svaret er INGEN! Hadde alle faktisk lest brukervilkårene deres ville vel ingen brukt snapchat lenger, dette er virkelig for dårlig!


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend