December 24

Alt annet enn tradisjonell jul.

0  comments

Min julaften har vært utrolig koselig, men alt annet enn den tradisjonelle julen jeg er vandt til. Mine julegaver er ikke ennå ferdig pakket inn, jeg har heller ikke hatt julemiddag med familien min i Bergen, jeg har ikke fått sitte spendt rundt juletreet med ro i stuen. Jeg har hatt en veldig koselig 24 desember med min kjæreste i vår leilighet på bryggen i Tønsberg, men det kunne like godt vært en helt vanlig dag, med litt ekstra kos så klart. Mens dere nå har spist masse julemat, fått flotte gaver og forventningene i kroppen har begynt å synke fordi den store dagen er over, er jeg fremdeles i førjuls modus. Vi i familien Berentzen gjør ting litt anderledes, hvertfall i år. På tirsdag 29 desember er det julaften for meg. Siden jeg bor i Tønsberg og min bror bor i England og da vi begge gjerne vil ha med oss våre bedre halvdeler hjem til jul på Bønes skal det litt til for å få logistikken til å gå opp for alle. Så vi “flytter” julen vi, så kan vi hvertfall nyte den sammen. Gleder meg veldig til å få se familien min igjen, og dette blir også første gang min kjære skal være med hjem å få oppleve julen slik jeg kjenner den. Må også si at jeg er utrolig lei meg for at jeg i dag ikke stilte opp på en av de viktigste tradisjonene jeg har, og det er møte med min bestevenninne etter middag og gaver, er blitt vår lille fantastiske rituale siden våre foreldre bor så nære hverandre, i år ble det bare en telefon, men vi tar det igjen når vi sees, trøster meg med det.

Dagen i dag har jeg brukt til å virkelig varme opp å komme i julestemning. Våknet (helt med vilje) 20 min før 3 nøtter til askepott, slik at jeg akkurat rakk å lage en bedre frokost til den begynte. Har sett flere julefilmer og spist pepperkaker og fløtekarmeller, og laget en juleish middag til min kjære etterfulgt av sukkerfri tilslørte bondepiker. Har absolutt fylt dagen med tradisjonelle juleting, men det beste med julen har jeg fremdeles i vente, nemlig familie gjensyn <3

IMG-20151224-WA0001

Håper dere alle har hatt en fantastisk og fredelig julefeiring, og kanskje til og med fått noe dere ønsket dere under juletreet. Tenker alltid en ekstra tanke over de menneskene som ikke har noen å feire jul med, noe jeg vet jeg ikke er alene om. Jeg personlig tenker egentlig på disse menneskene gjennom hele året, men blir ekstra trist på denne tiden fordi jeg vet hvor utrolig heldig jeg er selv. Ta vare på hverandre, og husk å aldri ta noe eller noen du er glad i for gitt.

Riktig god jul!


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend