December 31

I år takker jeg ikke for det gamle!

0  comments

I år har jeg ikke tenkt å takke for det gamle. Jeg syns ikke på noen måter at dette har vært et år jeg vil si takk for, fordi at jeg har hatt et veldig tungt år, kanskje til og med det tyngste i hele mitt liv. Jeg har i år blitt tvunget til å ta noen store valg, jeg har måttet gå inn i meg selv og se på meg selv, hvordan jeg er, hvordan jeg lever, revurdere verdiene mine, se på de rundt meg, hva og hvem jeg bruker tid på. Jeg har måttet ikke bare “turn a new chapter” (som det heter på engelsk) men jeg har faktisk måttet begynne på en helt ny og helt andeledes bok. Selv om jeg har hatt det tøft dette året så ser jeg veldig frem til det nye året. Jeg har utrettet mye gjennom de harde tidene og har mye mot og mye spennende planer i tiden fremover.

DSC_0999 I stede for å takke for det gamle året som har vært, vil jeg gjerne takke de menneskene som har vært der for meg gjennom dette året. Jeg vil takke de som har støttet meg når jeg var lengst nede, de som har gitt meg råd på veien, de som har lyttet til meg når jeg har trengt å få ut litt ekstra frustrasjon, de som har gitt meg en skulder å gråte på når begeret har rent over, de som har hjulpet meg å finne rett spor de gangene jeg har sporet av, de som har de som har stått ved min side selv om jeg ikke har hatt så mye å gi. De nydelige menneskene jeg tenker på her er de jeg ønsker å takke, jeg er utrolig glad i dere, og dere er meget verdsatt, vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere, og jeg regner med at dere vet hvem dere er.  Jeg ser frem til et nytt og bedre år sammen med dere alle.

christmas-dinner-table Dette blir min siste blogg post på norsk, fra det nye året kommer jeg til å skifte til engelsk. Grunnen til dette er at jeg ønsker at de vennene mine som ikke kan norsk også skal få lov å holde følge med hva jeg driver med, og så får jeg i tillegg trening i engelsk i forhold til skolen. Jeg håper dere her i Norge likevel vil følge med meg inn i det nye året selv om språket endrer seg. Godt nyttår og en fantastisk feiring i kveld.

 


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend