December 13

I love my Mac

0  comments

man in sunset

Jeg har nå lagt inn masse bilder fra telfonen til Macen min. Føste gang jeg har gjort det med Macen min og var litt spendt siden jeg faktisk ikke har Iphone, men det gikk som en kule, begynner å like Mac mer og mer for hver ny erfaring jeg har med den. “Once you go Mac, you never go back”. Dere kan bare glede dere til masse fine bilder fra meg fremover, og tro det eller ei alle er tatt med mobilen, selv om jeg har et kanon digital kamera er det litt mer styr å dra på det når man er ute på tur. Takk og lov for at kamera på smart telefoner er blitt så sinnsykt gode.

Jeg blir nok sittende i kveld/natt og se på bilder jeg har tatt gjennom det siste året, (jepp jeg hadde nesten et helt år med bilder på mobilen) mens jeg hører musikken i det fjerne fra brygga i Tønsberg.

En av de tingene jeg forelsket meg først i da jeg for første kom til Tønsberg for 2.5 år siden var solnedgangene her. Jeg har i løpet av disse årene sett det jeg tror (uten at jeg har all verden å sammenligne med) er verdens vakkreste solnedganger. Og ja jeg sier i flertall fordi jeg gang på gang merker at den ene topper den andre. Når jeg har tid om sommeren biter jeg meg merke i når solen går ned bare for å kunne gå ut og være klar med kamera. Fargene tar pusten fra meg hver gang, og i mine øyne er det ingenting mer romantisk enn en fantastisk fargerik solnedgang.

kaldnes brygge


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend