December 11

Søvn problemer?

0  comments

Yup, nok en natt ligger jeg “lys” våken og ikke får sove, og i kveld er jeg jo faktisk stup trøtt. Både kropp og sinn skriker etter søvn, men hjernen og tankene vil ikke gi slipp på dagen. Er jo ikke som om jeg ligger her og løser verdens problemer heller, bare finner ikke den fordømte ‘OFF’ knappen. Tror kanskje jeg ble laget uten, og at batteriet må være fullstendig på 0 før jeg slukner. Eller kanskje jeg må lære meg å skru av på en eller annen måte, noen tips anyone?

 

Får vel planlegge ferdig julegavene mens jeg venter på at John Blund skal rekke å besøke meg også, og takk og lov at jeg ikke må opp tidlig. Ønsker meg ny og bedre søvnrytme til jul. God morgen til alle dere early-birds out there, god natt (forhåpentligvis snart) fra meg.

20151211_052420

 


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend