December 22

Vil du ha en ekstra julegave fra meg?

3  comments

Dette er årets første julegave ferdig pakket inn for min del, det eneste problemet er at denne gaven har ingen eier. Har du lyst på den? Eller gi den til noen du er glad i? Det eneste du trenger å gjøre er å dele link til dette innlegget på din Facebook side, og i tillegg legge igjen din e-post adresse i kommentar feltet her på bloggen og du kan være den heldige som får denne tilsendt i romjulen. Jeg trekker en heldig vinner på selveste julaften, det blir annonsert på Facebook i tilegg til at vinneren vil bli kontaktet av meg. Kan vel røpe såpass at denne gaven passer nok best til en jente, og at denne gaven ikke på noen måte er sponset, den er fra meg personlig.


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend