March 18

Genuine or not?

0  comments

Finnes der helt på ekte genuine mennesker? Er du fullstendig deg selv når du møter et nytt menneske. Hvor enkelt er det ikke å pynte litt på sannheten, eller noen ganger unngå sannheten fult og helt? Dette gjør vi gjerne for å virke litt bedre, ja for vi ønsker vel alle å vise oss fra vår beste side, men er dette lurt? Burde vi holde på sånn?

Jeg personlig sliter med å stole på folk når du gang på gang blir “lurt” eller oppdager at folk opererer fullstendig i egen agenda og driter fullstendig i om de må trakke over deg og dine følelser på veien. Ja for det er vel snakk om følelser her, de samme følelsene  som jeg kjenner bruser gjennom kroppen i skrivende stund, fordi jeg sitter her og føler meg trampet på og avvist.

I dag har jeg virkelig måttet kjempe innover for å ikke la følelsene mine ta overhånd. Når man er et ekstremt følsomt menneske er ikke dette så lett å kontrollere alltid. Jeg prøver å huske at man kan aldri styre et annet menneskes ord, utsagn eller action, men du kan faktisk kontrollere hvordan det påvirker deg. Så lett som det høres ut, uten at det er så enkelt.

I dag har jeg behov for å være rundt mennesker som jeg vet kun vil meg godt. Kunne nok også tilbrakt dagen alene med mine innvendige konflikter, men kommer nok bedre ut av det med litt distraksjon.

Uansett hvilke intensjoner du har med din oppførsel mot andre eller hvilken versjon av deg selv du velger å vise, be nice to eachother. Vær den personen du skulle ønske du var om du traff deg selv, eller kanskje hakke snillere? Det koster ingen verdens ting og vil kun virke positivt på deg selv og de rundt deg.

[wdi_feed id=”1″]


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend