May 7

Epic days

0  comments

.Episke dager og hendelser (og mennesker for den slags skyld) er blitt høyt satt pris på hos meg de siste årene. Kanskje har jeg bare lært meg å sette pris på det, eller har fått et nytt perspektiv på hva som egentlig foregår i dette kaoset vi kaller livet. Jeg er nok blitt mye mer takknemmelig enn jeg var før, og dette gjør nok at jeg klarer å virkelig sette pris på de øyeblikkene (dagene, hendelsene eller hva det måtte være) som jeg håper å holde i minnet mitt for resten av mitt liv, eller hvertfall til demensen tar meg.

 

Sommeren har preget denne helgen, og jeg har jobbet mye, men også vært mye ute. Denne sommeren har jeg bestemt meg for at speilrefleks kamera (og mitt nye stativ) skal være med meg overalt. Dette fordi jeg jobber med et proskjekt som skal taes bilder til, men også for dere og meg selv. Bilder sier mer enn 1000 ord sier de (hvem er de?) og det er jeg veldig enig i. Jeg ønsker jo også å skape nye minner, i tilegg til at jeg er i en spennende fase i livet som bør dokumenteres. Spennden uansett å kunne se tilbake på livet i et bildegalleri.

Dette var en sånn deilig dag der man bare er ute hele dagen og tar alt som det kommer. Vi loket rundt (som vi sier i Bergen) og tok bilder på forskjellige steder, og endte dagen med en nydelig solnedgang på den spotten dere ser over her, helt perfekt. Bildet kaller jeg hund og mann på kanten av stupet, tiltross for at det ikke er det største stupet i verden.

Pics by Berentzen

 


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend