May 23

Selflove

0  comments

Elsker du deg selv? Jeg mener sånn helt fullstendig? Kan du si ja her, vil jeg gratulerer deg, du har løst en stor gåte på veien til et lykkelig liv. Kan du ikke si ja, burde du vurdere om dette er noe du ønsker deg. Selv om du gjør feil, eller missliker noe ved kroppen din, skulle ønske du hadde en bedre jobb eller kanskje var et bedre menneske, trenger du ikke ha det sånn vis du ikke vil. Definisjonen på å være fri som menneske og kunne leve livet (i kjærlighet) til det fulleste, er å elske seg selv og være tilfreds og takknemmelig. Vis du først retter all til kjærlighet innover, vil du tilslutt bli kjærligheten selv og kan vandre rundt og spre den videre. Tenk den utsrtålingen og energien et slikt menneske utgir, og tenk om vi alle gjorde det? For et vakkert og gledesfylt samfunn vi kunne levd i?

Altfor mange av oss saboerer oss selv (meg selv inkludert) på forskjellige måter som gjør at vi aldri oppnår balanse og indre kjærlighet, men tenk så bra du kan få det med deg selv vis du er villig til å gjøre jobben, og jeg lover du ikke vil angre. dette vil kun gangne deg på gode måter, og i tillegg vil du påvirke de rundt deg. Dette kan jo virke som en del 2 til Tricked by love innlegget mitt, men kjærlighet opptar tankene mine mye for tiden fordi jeg syns verden trenger mer av det definitivt.

Så folkens, bli venn med alle dine “feil” (som garantert noen andre syns er en av dine unike kvaliteter) og elsk deg selv for den du er. Aksepter deg selv, og jeg lover deg at de du møter på din vei videre i livet vil gjøre det samme.

Love yourself and spread that shit everywhere!

More love by Berentzen


Tags

beautiful, beauty, beauty blogger, change love, fashion, life, love, love you, love your self, thankfull, writer


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend