May 14

Tricked by love

0  comments

Alt jeg trodde jeg visste om kjærlighet har fått en helt ny betydning. Jeg tror jeg er i ferd med å våkne som menneske, det føles merkverdig sånn. Jeg har oppdaget ting og kvaliteter med meg selv jeg ikke ante jeg hadde i meg. Jeg har endret syn (om du kan si det sånn) på utrolig mye viktige tema, og jeg tror faktisk jeg har endret en del på mine personlige verdier også. Jeg er i grunn i en spennende til i livet. Et punkt der jeg føler at jeg må bli kjent med meg selv på nytt, finne ut hvem den voksne versjonen av meg er, og det vet jeg faktisk ikke ennå. På mange måter står jeg foran en mulighet til å utvikle meg til den jeg vil være, så lenge jeg er bevisst og klar for å virkelig jobbe for det jeg vil oppnå. Jeg sitter med en følelse av at jeg ønsker å ha mastergrad i meg selv. Bli kjent med meg selv på godt og vondt så godt som over hode mulig. Uten å avdekke og face svakheter vil man jo aldri komme noen vei, utvikligng og forandring blir umulig, og dette skal jeg jobbe mot med alt jeg har. Det sies at den gjennomsnitte personen dør når de er i 70-80 årene, men de slutter å leve etter korte 25 år, tenk litt på det. Den statestikken skal ikke inneholde meg hvertfall. Jeg har mine beste år av livet foran meg og ønsker å få så mye som jeg kan ut av dem. Det er først nå jeg føler jeg har kunnskpen og våkenheten til å virkelig kunne utrette noe bra.

Men tilbake til poenget, kjærlighet. I mangen år gikk jeg rundt og trodde kjærlighet var utelukkende det vi blir servert i samfunnet og media, nemlig at kjærlighet er en romantisk (og til tider klissete) historie der mann og kvinne møtes og faller pladask for hverandre og lever lykkelig i alle sine dager, I call BULLSHIT! Hvorfor går vi å higer etter dette uvirkelige synet på kjærlighet, når realiteten er helt anderledes. Har vi dette som utgangspunkt er det jo ikke rart man blir skuffet og såret når dette aldri skjer, og kanskje til og med gir opp hele kjærligheten.  Jeg sier ikke at alle går rundt med disse urealistiske forventningene, men jeg tror mangen gjør, spesielt oss kvinner.

Så…. legg fra deg det du tror om kjærlighet og lukk opp øynene, kjærlighet er overalt. Den utarter seg på mange forskjellige måter, og jo mer du er bevisst og våken du er jo mer vil du oppdage. Etter jeg begynte å sette pris på andre former for kjærlighet enn the perfect love story, jo mer kjærlighet ser jeg, som fyller meg med kjærlighet på en helt ny måte. Dette gjør at jeg har mer kjærlighet og gi til verden. Hadde flere fordypt seg i dette ville verden vært et sted med mye mer ekte og fri kjærlighet.

Love by Berentzen


Tags

love


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend