May 3

When life gives you lemons

0  comments

Når livet gir deg sitroner sies det, halvveis inn i et kjent ordtak. Du kan jo velge din egen ende på den visen syns jeg. Jeg sier FUCK IT! Vil ikke ha sitroner (joda elsker de egentlig, bare ikke i denne konteksten) gi meg en appelsin i sted, eller en melon hadde vært dritbra!

Jeg personlig har fått mye sitroner den siste tiden, men merkelig nok føler jeg at livet ikke er så surt som man skulle tro. Jeg har de siste årene blitt mer og mer troende til at ting skjer for en grunn. Selv de kjipe tingene i livet som mangen av oss ønsker vi var foruten, skjer for en grunn, om ikke for annet enn å få deg til å skifte kurs. Noen ganger må vi også som mennesker brytes fullstendig ned for å kunne bygge oss selv opp på en ny og bedre måte.

Til tross for mine sitroner eier jeg en styrke og et forkus nå som jeg ikke har kjent på veldig lenge. Jeg føler jeg har blitt dyttet av en kjip hendelse som lett kunne knekt meg vis jeg ikke hadde vært bevisst nok. Jeg er fullstendig trygg på at dette fører meg i den rettningen jeg er ment til å ta på dette tidspunktet i livet.

Den harde og nesten litt pinlige situasjonen jeg har vært gjennom med å faktisk miste jobben, er tro det eller ei noe av det beste som har skjedd meg. Har fått gjort mer fornuftige ting for meg selv, og er mer enn noen gang utrolig giret for fremtiden. Jeg jobber med et spennende proskjekt, har jeg gjort innimellom en stund nå, men plutselig fikk jeg både tid og krefter til å finne et helt nytt gir. Dere skal nok få vite mer når tiden er inne, men for now må jeg holde kortene til brystet litt.

Lemons by Berentzen

 

 


Tags

beauty blogger, blogger, blonde, business babe, fashion, grunder, independent business woman, longhair, makeup artist, my trendy hair, norwegian girl


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend