June 1

Mind over fear

0  comments

“Vår dypeste frykt er ikke vår utilstrekkelighet. Vår dypeste frykt er at vi er kraftfulle uten grenser. Det er vårt indre lys, ikke mørket som skremmer oss mest. Du tenker: Hvem er jeg som kan si at jeg er genial, praktfull og fantastisk? Jeg spør deg: Hvem er du som ikke våger å være dette? Når du tillater ditt indre lys å skinne, gir du andre mennesker rett til å gjøre det samme. Når du frigjør frykten i ditt hjerte, vil din tilstedeværelse automatisk frigjøre andre.”

Inspirerende og tankevekkende ord fra Neslson Mandela (oversatt) Dere kan lese hele både den engelske og den norske versjonen HER

Vis ikke disse ordene får deg automatisk til å tenke litt, burde du faktisk stoppe opp og tenke litt ekstra over det. Vi mennesker har fått evnen til å tenke, men ofte glemmer vi at vi har kontroll over tankene våre, og frykt er en illusjon som hjernen og tankene dine skaper. Denne frykten kan stoppe deg fra å oppleve utrolig mye fantastisk i livet ditt.

Frykt er noe jeg prøver å bekjempe hver eneste dag, både i liten og stor skala. Jeg vil vel anse megselv som en litt pysete jente, har jeg vel alltid vært, men trenger vel ikke å være sånn for alltid. Jeg er komt til et punkt i livet der jeg ikke lenger er redd for å prøve nye ting eller pushe “grensene” mine. Fordi frykten er med på å skape grensene, og frykten er jo en illusjon, så da må jo de grensene jeg tror jeg har være fullstendig feil. Jeg (og DU) tørr mye mer enn du tror, og tenk deg som Will sier i videoen at alt det beste ligger rett etter frykten, så tenk om du klarte å ta kontroll over den og til og med overvinner den.

Fear by Berentzen


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend