June 30

Plant based July!

0  comments

Da er målene satt for juli måned, som bikket i sånn ca skrivende stund, og måneden skal nok ikke mangle utfordringer for min del. Denne sommer måneden skal selvsagt nytes på best mulig måte likevel, men dietten skal endres og blodsukkeret og insulinen skal stå i fokus. Jeg skal nå se hvor sensitiv min kropp kan bli til insulinen på kun plante basert mat. Har smakt på gode resultater med blodsukkeret på denne typen mat før, og ønsker nå å gjøre et ordentlig eksperiment, om du kan si det sånn. Jeg ønsker selvsagt å oppnå flere ting med denne dietten enn å få en kropp som responderer så godt som mulig på insulin. Jeg personlig er ikke tilfreds med den måten å spise på om vi diabetikere blir “lært” opp til av helsepersonell og andre som forer oss med info om sykdommen. Jeg har hørt på de fleste og prøvd det meste, men ikke før jeg begynte å lete etter alternativer fant jeg noe som i diabetes verden virker helt ulogisk, nemmelig å spise mye frukt, bær og andre karbohydrater uten å måtte øse på med insulin. Plantebasert mat gjør kroppen (hvertfall min) ekstremt følsom for insulin, noe som gjør at den trenger mye mindre insulin for å regulere blodsukkeret selv med en karbofylt diett. MEN, ja for det er et men, dette fungerer ikke vis du spiser plante baser en dag og pizza (kun et eksempel) den neste. For å oppnå effekten må det opprettholdes over tid. (selv om du kan merke effekten rimelig fort)

Jeg gleder meg virkelig til å se hva dette kan gjøre med kroppen, hodet og blodsukkeret de neste ukene. Jeg er motivert, fokusert og har gjort hjemmeleksene mine.Jeg skal selvsagt også oppdatere dere underveis om hvordan det går.

Diet by Berentzen


Tags

diabetes type1, diabetic, diebetes 1, diet, fit, fit for life, fitness, plant based, plantbased, type 1 diabetic, type1, vegan, vegan diabetic


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend