July 19

Friend´s worth having.

0  comments

Når du har sånne dager, sånne dager der du egentlig ikke har lyst å forlate sengen, men gjør det selvsagt likevel. Og når du starter dagen er hodet fullstendig fylt med tanker du absolutt IKKE vil ha der, og du merker at du har en dag der du på ingen måte klarer å ta full kontroll over hjernen og tankegangen. Du bruker all den lille energien du har (siden du ikke har rukket å spise noe er ikke det mye å gå på) for å prøve å dra ut de forstyrrende tankene, uten noen spesiell lykke. Du prøver å ta deg en kopp te som du håper skal berolige både kropp og sinn, men nei. Hunden står og ser på deg med triste øyne fordi hun skjønner at du sliter med noe. Du prøver å gå en tur med henne, hun får deg jo alltid på bedre tanker, og frisk luft hjelper vel også… eller? Ikke i dag bare…. En av de dagene som man absolutt ikke vil ha. Du prøver alt du kan for å holde tårene tilbake, og du klarer det, for du er sterk, mye sterkere enn du gir deg selv ros for.

Det eneste som hjelper på denne dagene er de få spesielle menneskene rundt deg som uten å egentlig vite det gjør så utrolig mye for deg. De ser deg, gir deg akkurat den støtten og energien du trenger for å komme deg gjennom tankekjøret. Ja for det er det jeg kaller det hvertfall. Et kjør av tanker som kommer altfor fort og er fullstendig ukontollerbart. Jeg kan ikke personlig si at jeg har mange sånne personer i livet mitt, men de få jeg har er verd mer enn hele verden for meg, og på sånne dager blir jeg så utrolig ekstra takknemmelig for å ha den. Blir faktisk rørt til tårer, fordi jeg er heldig.

Noen mennesker kommer inn i livet ditt av en grunn og for en dypere mening enn det vi gjerne kan se når vi treffer dem, mens andre kun passerer gjennom livene våre, kanskje for å gi oss en opplevelse, et minne, eller kanskje lære oss noe betydelig. Lær deg å igjen kjenne de menneskene som du føler og vet vil være der for deg uansett. Disse menneskene er fullstendig uerstattelige, ta vare på dem <3

Sentimentalt shit by Berentzen


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend