August 15

Level up!

0  comments

Jeg tok fullstendig feil, innrømmer det med glede fordi jeg er takknemlig for at jeg vet bedre. Viktig det å sette pris på alle høyder av livet. Jeg har tatt feil om veldig mye, og mest av alt meg selv. Jeg har levd i en tro om at jeg viste hvilket nivå jeg lå på i livet. Ja sånn helt ok, kanskje ikke helt, kanskje ikke helt bra nok, smart nok, fin nok. Eller? Jeg har missforstått hvem jeg egentlig var, er, eller kanskje aldri var. Kanskje har jeg forandret meg, var jeg en annen? Mer det at jeg har innsett av noen av de tingene om meg selv som jeg trodde var utelukkende svakheter hos meg som menneske, faktisk skulle vise seg å nesten en av de sterkeste kreftene jeg kunne besitte. Helt klart en del av det å utvikle seg som menneske å oppdage sånne ting om seg selv. Jeg er sikker på at vi alle som mennesker skal få oss noen oppvåkninger i løpet av livet vårt her på jorden, og hvertfall for de av oss som

NEI I JUST LEVELED UP!

Level up by Berentzen

 

 

 

 

 

 


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend