August 16

Puppy love!

2  comments

Føles ikke som om det var så lenge siden, men det er snart 1 og et halvt år siden jeg reiste til Stavanger (flydde i full storm, og trodde jeg skulle dø, TRUE STORY) for å hente lille Luna som på det tidspunktet fremdeles hadde navnet Shiny. Jeg forelsket meg i denne lille brune klumpen umiddelbart, og det var ikke tvil om at hun skulle bli min. Hun var verdens skjønneste lille sjenerte skapning, tiltross for at hun var størst i valpeflokken. Selv med sin tilbaketrukne personlighet har hun vært trygg og kjærlig fra første øyeblikk, og vi fikk et sterkt bånd etter kort tid. Nå etter 1 og et halvt år sammen er jeg så takknemlig for at akkurat vi to endte opp sammen. Hun er verdens beste lille hund, som alltid er der for meg, hun er blitt min sidekick. Etter de store livsendringene det siste halve året har Luna vært min gledes spreder, og jeg håper vi får mange fine år sammen med mange nye eventyr.

Jeg har veldig tro på at hunder og andre dyr har stor terapautisk verdi, har kjent det godt på kroppen selv. Av den grunn, og at jeg har en trang til å hjelpe har jeg og Luna lyst å bli besøksvenner i Røde Kors. Dette er noe jeg har tenkt på siden før jeg fikk henne, men nå når gir det bare fullstendig mening. Så denne høsten skal vi ut å spre glede og kos blandt de som trenger det, så sant vi kommer oss gjennom godkjenningen, wish us luck <3

Dog by Berentzen

 


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Luna er en søting, og dere to vil bli godt mottat – det er jeg helt sikker på 🙂 Tenk om alle gjorde sånne flotte ting for andre! Krysser fingre for kurs og godkjenning <3

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend