October 28

Berentzen reunion.

0  comments

Jeg har verken mistet stemmen min eller skrivetrangen selv om jeg tilsynelatende har vært stille, jeg har tatt meg en velfortjent silent periode av flere grunner. Jeg skriver mye for tiden, men dette er ting jeg ikke kan eller er klar for å dele med dere, men den som venter/lever får se 😉

Nå har jeg vært hjemme i Bergen på besøk hos mine foreldre i snart en uke. Har vært så herlig å lade batteriene og bli litt pleiet av mor og far. Jeg ble også “overrasket” med en surprise visit av min bror også. Jeg skriver ovverasket i gåseøyne fordi jeg faktisk følte på kroppen at han kom på besøk. Han har en tendens til å komme på sånne plutselige visitter uten å si noe, og da jeg snakket med han forrige uke og fikk vite at han skulle på jobb i Stockholm ante jeg ugler i mosen, og intuisjonen min hadde helt rett. 10 måneder siden vi alle var samlet i samme hus, så gjensynsgleden var stor. Etter gammelt har vi vært på en god gammeldags family roadtrip til Florø hvor min mor er fra for å hilse på litt familie der. 15 år siden vi var der sist samlet, og dette ble også Luna sin første tur dit. Utrolig herlig å se familie som man ikke har sett på mange år, og selv om jeg ikke tenker over hvor gammel/voksen jeg er blitt selv sånn til vanlig er det lett å se når man møter familie som man har minner av å være barn rundt, og vips så satt man der i 81 årsdag. Får en absolutt til å forstå hvor fort tiden egentlig renner fra oss om vi ikke følger med.

Jeg er utrolig takknemlig for den voksne meg, og selv om jeg er søkende og ønsker å finne ut mer om den voksne Lene har jeg virkelig fortått at jeg ikke kan kaste vekk et eneste minutt av livet mitt på noe som ikke gjør meg godt og som ikke gir meg godfølelsen. Det beste jeg noen gang har lært meg er at du er din egen lykkesmed. Høres enkelt ut, men ikke like enkelt å gjøre. For min del falt det mange viktige biter på plass da jeg skjønte at det du fokuserer tanker og energi på er det du opplever mer av. Så er du mye negativ og irritert over f.eks at kollegaene dine ikke gjør jobben sin ordentlig, eller over at du har for mye regninger, ja så er det mer av dette du inviterer inn i livet ditt. Det lureste man gjør er jo da å tenke motsatt, selv om det kanskje ikke er sant i tenkende stund, vil du tiltrekke deg dette vis du fokuserer tankene dine på det du ønsker deg, som kollegaer du kan samarbeide som en drøm med. Try it, jeg lover deg at du vil bli positivt overrasket, men husk at hemmeligheten er at du faktisk må mene det og føle hvordan den ønskede situasjonen ville vært for deg.

Family by Berentzen


Tags

bergen, familie, family, ferie, florø, fremtid, godfølelsen, positiv, roadtrip


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend