December 25

Looking back

0  comments

Denne tiden av året er som hvert eneste år fylt med julemat, julekaker, familie og alt annet som hører julen med. På dette tidspuntet er det også kanskje vanlig å se tilbake på året sånn litt samlet under ett. Jeg bruker ikke mye tid på å tenke bakover, velger heller å tenke på nuet og planlegge tiden fremover, men noen tanker rundt året har også jeg gjort meg. På mine nå 33 år som Lene kan jeg nok med hånden på hjertet si at jeg ikke har gjennom noe annet år enn 2017 lært mer om meg selv. Jeg har hatt et år fult av ting jeg aldri har opplevd før, og vært gjennom hendelser som jeg i utgangspunktet ikke en gang hadde forestilt meg at jeg kunne overlevd. Med en uant ro og styrke har jeg spradet gjennom utfordringene og kun tatt med meg den lærdommen jeg trengte. Kanskje har jeg blitt moden og våken nok til å takle livet på en bedre måte enn før, aner i grunn ikke hvordan eller når dette skjedde, men etter å ha tatt et steg tilbake er alt fullstendig tydelig, store endringer har skjedd. Det er gjennom harde bud man lære mest og best, men man skal ikke ta forgitt at etter etter et år med “nederlag” og “feil” kan sitte igjen med en følelse av at det har skjedd mye positivt og at jeg er kommer ut av året som et bedre menneske.

Jeg ser frem til et nytt år med nye muligheter til å utvikle seg, nå nye mål, gjøre nye feil man kan lære av og ikke minst gripe live by the horns. Dette året vil jeg bruke til å komme meg fremover, oppover og videre på min reise her i universet. Jeg skal forkusere på selvutvikling og ta vare på de jeg har i min kjælige sirkel. La det nye året komme, jeg er kanonklar for nye utfordring, bring it!

Learning by Berentzen


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend