January 9

Fake vs the real thing

0  comments

Sånn helt til vanlig ville jeg sagt at ekte er mye bedre enn fake. Ekte mennesker er det beste å forholde seg til, (fake folk kan du få billig av meg, så billig at det er gratis faktisk) ekte følelser er absolutt vakrest, (eller skuespillere som er så flink at de faker det at det er troverdig i kombinasjon med min innlevelseseve) ekte penger funker også fremdeles best om du skal kjøpe noe på butikken. (helt til butikken blir hipp og kul og begynner å ta bitcoin). MEN… I dette tilfelle så vil jeg ha FAKE, FAKE, FAKE!! Jeg snakker selvsagt om the fur. Går du fremdeles med ekte pels, ja så syns jeg faktisk du er en jævla dritt (og jeg har ikke tenkt å unnskylde meg for å kalle deg en liten dritt heller) og før du tror dette blir en sinna post hvor jeg skal fortelle deg alt som er galt med pels industrien, tar du feil. Jeg velger heller å fokusere på løsningen i stede for å snakke om problemet. Så utrolig flinke de har blitt i klesbransjen å lage fake pels jakker og lignende, er det null excuse å skulle velge ekte.

Om du lurer på hvor jakkene på bildet er, så er de alle sammen fra Mad Lady, som er en dritkul nettbutikk, link til dem finner du HER

Fake fur by Berentzen


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend