January 7

Skippertak og andre tak.

2  comments

En uke inn i det nye året og jeg tipper 80% av dere som hadde et nyttårsforsett allerede har sklidd ut. Ikke noe nederlag det når nyttårsforsett er dømt til å failes før de er blitt startet på. Jeg har ingen tro på skippertak egentlig funker, som et nyttårsforsett egentlig er for de fleste. Nå skal vi gjøre en innsats og gå all in, vi skal spise sunt, trene, ned i vekt, opp i vekt bla bla bla. Jeg har mer tro på at slow and steady wins the race. Gjør noen fornuftige og gode valg hele veien. Dette vil før til at du en dråpe av gangen kommer nærmere det målet du ønsker uansett hva det måtte være. Hvis du i tillegg klarer å fokusere på de gangene du velger fornuftig fremfor de gangene du ikke gjorde det. Ros deg selv and keep your eyes on the price, nemlig målet ditt. Visualiser at det du ønsker deg allerede er oppnådd, og føl den følelsen av at målene dine er nådd. Kjenn på tilfredstillelsen av å ha jobbet hardt for noe du virkelig har ønsket deg.

Jeg personlig ønsker å forbedre meg på flere områder, og har ting jeg ønsker å oppnå, men jeg bruker minimalt med tid på å tenke på at jeg mangler noe. Jeg fokuserer kun på sånn jeg ønsker ting var, jeg ser det for meg i mitt eget hode, jeg skriver det ned på papir og viktigst av alt, jeg føler at jeg allerede har det. Visualisering er en fantastisk gave som er en måte å late som i ditt eget hode, men som blir til ren magi om du får med deg følelsene dine, og hvem vil ikke ha et liv fylt med magi, I know I would.

Visualisation by Berentzen


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Visualisering er en meget fin egenskap, jeg selv har alltid vært en Skippertakperson selv men jeg vet at hvis man setter seg små realistiske delmål underveis.. er det også lettere å visualisere seg et mål, og faktisk gjennomfører det. Enn at man skal ta alt på en gang. Nei Roma ble ikke bygget på en dag…. Kun hardt arbeid over tid kan utrette slike skapverk. men alt har sin pris og man skal lytte til sine egne begrensinger. Men jeg pleier å si at jeg legger brick by brick steady going… det er da fundamentet blir stående.. Følelsen av mestring er undervurdert… Og den følelsen er det ingen andre enn deg selv som kan gi.. Vil du ha magi må du stebe etter det! Det ligger å venter på deg… du må bare omfavne det og ta enhver utfordring med et åpent sinn. Smør seg selv med litt tålmodighet og helgivenhet så kommer resultatene av seg selv.. Holdninger er noe man kan bestemme seg for å ha.. Fint å lese det du skriver Lene.

    1. Så koselig at du tar deg tid til å lese og kommentere noen av ordene og tankene mine. Med visualiseringen har jo vi drømmere en fordel, og klarer man i tilegg å føle drømmene sine er man godt på vei. Gjør man noe hver dag som får deg nærmere drømmene vil du lykkes uansett. Spiller ingen rolle hvor fort det går fremover så lenge du aldri stopper.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend