September 8

Ble du fornærmet?

0  comments


Kritikk er noe vi alle opplever å få mot oss på et eller annet tidspunkt i livet. Endten det er hard kritikk, mild kritikk, eller kanskje konstruktiv kritikk. Hvordan tar du imot det? Kommer vel litt ann på hvordan det blir levert?  Kanskje kommer det ann på dagsformen din? Humøret, eller hva du måtte tenke selv om det du blir konfrontert med? Om du velger å se helt bort i fra alt dette, både hva du måtte føle selv, og hvordan noen andre velger å snakke til deg har du i mine øyne kun to valg igjen…. Du kan 1.  bli fornærmet og legge ved alle de følelser som følger med det å bli fornærmet, og kanskje du til og med forsvarer deg selv, noe som er helt naturlig vis du tillater dette å skje. Er du først blitt fornærmet følger de andre reaksjonene ofte raskt etter uten at du er bevisst over det. Eller du kan 2. se all form for kritikk som en mulighet til å lære noe og utvikle deg. Her er ikke det enkleste det beste. Absolutt enklest å bli fornærmet, men klarer du å stoppe denne følelsen, og sier takk for at noen har påpekt noe du kan forbedre, THEN YOU ARE WINNING!

Dette er ikke noe som kommer av seg selv, og heller ikke enkelt å trene seg til, men det er noe av det mest verdifulle du kan gjøre for deg selv. Tenk deg å aldri ha følelsen av å bli fornærmet av noe noen sier til deg eller om deg? Høres dritdeilig ut spør du meg. Har på ingen måte knekt koden på dette selv, men jobber med det hver dag. Du kan aldri kontrollere hva eller hvordan noe snakker til deg, men du har faktisk full kontroll (om du er bevisst på det så klart) på hvordan det påvirker deg og hva du føler om det. The power is yours!

Kritikk kommer uansett, smak på deg, lær og spytt ut, det er mitt forslag 🙂

Kritikk by Berentzen


Tags


You may also like

4 vegger.

4 vegger.

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend