October 3

4 vegger.

0  comments

Du sitter innenfor 4 vegger, her er ingen vinduer. Du blir satt i en stol, kanskje en sofa, og meget mulig foran en tv. Du blir fortalt at dette er det som er. Dette er det som finnes. I tv boksen bekreftes alt dette. Du blir matet med løgn etter løgn, selvsagt maskert som fullstendig sannhet.  Du aksepterer du,  fordi du hører dette fra mennesker som du trodde ville deg bare godt, men du lurer. Dette gjør deg til en drømmer. En som drømmer om noe mer, noe anderledes, noe bedre. Bak disse 4 veggene blir du søkende. Du søker i dine egne tanker og er ikke en gang klar over at du sakte men sikkert trekker drømmene mot deg.

En dag drar du fra gardinen og finner et vindu. En helt ny oppdagelse. Et vindu som du ikke hadde anelse fantes en gang, vet knapt nok hva et vindu er en gang. Ut av vinduet kan du se en helt ny verden. Du ser for første gang,  og skjønner lite av hva som er der ute. Kan jeg nå være face to face med det jeg har søkt etter  blandt mine egne tanker, kunne jeg sitte på mitt eget svar? Med denne nye følelsen av oppdagelse og lærdom blir jeg slått av noe annet.

Kjenn på det litt. Hva føler du?

Føler du deg lurt? er du glad for å ha oppdaget noe nytt? Noe potensielt spennende? Vanskelig å ta inn over seg den blandede følelsen av  forferdelig skuffelse og gledelig nervepirrende adrenalin. Hvordan er det å få slaget i trynet av løgnene, som har pågått i altfor mange år, samtidig som du er lettet over at du endelig vet bedre og kan se frem til hva som kan skje nå, nå som verden har åpnet seg, sammen med å ha sett tankens kraft i sann bevegelse. Du har alle muligheter foran deg.

Bare å åpne vinduet og komme seg ut….

4 vegger by Berentzen


Tags


You may also like

Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.

Ble du fornærmet?

Ble du fornærmet?
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend