January 21

Hvordan har du det?

0  comments

De fleste vil kanskje både tro og påstå at hvordan du har det (da mener jeg hvordan du virkelig har det) avhenger av hva som skjer rundt deg. At omstendighetene dine dikterer hvordan du føler deg. At det som skjer med og rundt deg avgjør hvordan du har det. Dette kan være riktig for mange, men det trenger ikke og være sånn. Livet er ikke hva som skjer med deg, livet er hvordan du tar ting som skjer med deg, hvordan du velger og se på det, og viktigst av alt hvordan du tenker.

Tanker er hos de fleste noe som kommer og går, passerer i forskjellig fart. Hos noen går tankene i et lynraskt tempo som for andre er umulig og forstå, mens hos andre i en treigere fart. Vi som mennesker er også det eneste levende oranismet her på planeten som ikke bare tenker og handler på instinkt eller av natur. Vi er faktisk i stand til og styre tankene våre i den retningen vi ønsker oss. Vi kan hente frem minner av ting som har skjed oss, både gode og vonde. Vi har også muligheten til og forestille oss ting og hendelser fremover i tid, som ikke ennå har skjed.

Hvordan tankegangen og hjernen til oss mennesker fungerer og spiller en stor rolle i våre liv, har fasinert meg i lang tid. Hvordan denne superkomputeren styrer livene våre med eller uten vår innflytelse.

Så tilbake til hvordan du har det. Det jeg vil frem til her er at det du velger og tenke på styrer det som skjer med deg, og det du tiltrekker her i livet. Tanken manifisterer hendelser, ting og opplevelser. Tenker du at livet ditt er et helvete og alt er dritt, så er det nettopp dette som kommer. Velger du og tenke at livet er en lekeplass med uendelige muligheter til og oppleve, utvikle deg og blomstre, vil du tiltrekke deg nettopp det. Det du retter energien og tankene dine mot vil alltid formere seg. DU og tankene dine sitter i høysete for hvordan du føler deg. Du kan velge og ta styringen eller bare være passasjer, your choice!

That which consumes your mind controls your life

Thoughts By Berentzen

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Tags


You may also like

Concluding the journey

Concluding the journey

Getting into the nitty gritty

Getting into the nitty gritty
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend

>