March 22

Alkaline living

0  comments

Den siste tiden har jeg gjort en liten omvending i kostholdet. Jeg bestemte meg etter en tre dagers juice cleanse for og gå over til et plantebasert basisk kosthold. (det som på engelsk kalles en alkaline diet) Dette betyr at jeg bare spiser matvarer som er basisk for kroppen og holder meg unna de som er på den sure siden av ph verdi skalaen. Ikke bare spiser jeg alkaline, men jeg spiser (for tiden) bare de råvarene anbefalt av Dr Sebi. Hvis dere ikke har hørt om han ville jeg anbefalt og sjekke ut han og hans filosofi nærmere. Et raskt søk på youtube så finner du mye bra. Han mener at det er den maten med ph verdi under 7 som skaper inflamasjon og sykdommer i kroppen, og at ved og spise alkaline vil du kunne spise deg frisk fra hvilken som helst sykdomstilstand.

Det jeg kan si med sikkerhet er at jeg føler meg fantastisk med denne måten og spise på. Ikke bare har kroppen og sinnet det bra, men blodsukkeret er også bedre enn noen gang. Sjeldent har jeg sett så raske og drastiske resultater, og jeg har prøvd ut mye forskjellig i alle disse årene med diabetes. Dette er definitivt noe jeg kommer til og holde på, og nyter og teste ut nye oppskrifter og retter. Vil du ha matinspirasjon i hverdagen må du gjerne legge meg til på snapchat brukernavn Lenifuss.

En av mine favoritt snacks for tiden er blitt crisky grønnkål, det er bare fantastisk godt og utrolig enkelt og lage.

Riv kålen opp i passe biter og fordel ut på et stekebrett med bakepapir.

Stek i ovnen på 150 grader til kålen er helt crispy, pass på så den ikke blir svidd.

Dryss over litt god oliven olje og havsalt før servering. Jeg drysser også over litt næringsgjær på mine, som er en god måte og få i seg ekstra proteiner og andre gode næringstoffer. Næringsgjær får du kjøpt HER

Har du noen spørsmål rundt denne måten og spise på, har lyst og prøve men ikke vet hvor eller hvordan du skal begynne, ikke nøl med og ta kontakt med meg. Eventuelt bre legg igjen en kommentar under her.

Health By Berentzen


Tags


You may also like

4 days without food.

4 days without food.

The last supper

The last supper
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend