March 28

Chaga kakao

0  comments

I går kveld laget jeg noe utrolig godt som jeg ønsker og dele med dere. Jeg som alle andre vil jo ha noe og kose meg med innimellom, men det og spise godteri og sjokolade fungerer ikke så bra med diabetes, og heller ikke det kostholdet jeg spiser. Jeg er derfor alltid ute etter noe som kan gi den tilfredstillende følelsen med god samvittighet. Den perfekte kombinasjonen.

Her kommer oppskriften vis du har lyst og teste ut den varme herligheten selv. Oppskriften er til to kopper, du kan selvfølgelig halvere om du bare lager til deg selv.

Chaga kakao

2 kopper melk (jeg bruker havremelk, men bruk det du foretrekker)

2 ss raw kakao pulver (kjøpes på helsekosten eller HER)

2 ss flytende chaga ekstrakt (du kan kjøpe chaga HER så kan jeg gi deg forklaring på hvordan du går frem for og lage ekstrakt, eller kjøp instant chaga HER)

1/2 ts kanel

2 ts honning eller agave sirup (jeg bruker agave, mens min bror foretrekker honning, bruk mer om du vil ha en søtere kakao)

Blamd alt utenom agave/honning i en liten kjele. Rør om mens du gir dette et lite oppkok. Smak til med søtning i koppen. Honning spesielt skal ikke koke, da mister den en del av de gode næringstoffene sine, og det vil vi ikke.

Nyt med god samvittighet!

Kakao By Berentzen


Tags


You may also like

4 days without food.

4 days without food.

The last supper

The last supper
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I highly recommend